Lähetä palautetta Kasperskyyn

Kuvaile kokemustasi Kaspersky Password Managerin kanssa ja jaa ehdotuksia, joiden avulla Kaspersky voi tehdä sovelluksesta paremman. Jos sinulla on ongelmia, palautteesi auttaa Kasperskya korjaamaan ne.

Voit lähettää palautetta enintään 10 kertaa päivässä.

Jos sovellus ei voi lähettää palautettasi (esimerkiksi Internet-yhteys ei ole käytettävissä), palaute tallennetaan tietokoneeseesi. Sovellus tallentaa enintään 10 lähettämätöntä palautetta.

Kun annat palautetta Kasperskyyn, annat myös seuraavat tiedot:

Lähetä palautetta Kasperskyyn

Katso myös

Palautteesi mukana lähetetyt tiedot